El- och automationstekniker

Som Maskinbyggare hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler för att även i fortsättningen kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Nu söker vi nya medarbetare
till vår verkstad i Edsbyn!

Är du industrielektriker och/eller automationstekniker? Vill du ha mer ansvar, utvecklas och hjälpa oss att göra vardagen lättare för våra kunder inom industrin? Då har vi tjänsten för dig!

Arbetsbeskrivning

Som el- och automationstekniker hos oss får du möjlighet att kombinera ditt intresse för teknik och automation samtidigt som du får chansen att vara med och bygga upp teknikområdet. Dina arbetsuppgifter är varierande och kan bestå av allt ifrån felsökning, ombyggnationer, uppdateringar och igångkörningar ute hos kund till skåpbyggnad, montage, installationsarbeten, programmering och testkörning av nya och ombyggda maskiner i vår egen verkstad.

Du får ta ett stort ansvar för dina projekt och tjänsten innefattar kontakter och samarbete med såväl kollegor och ingenjörer hos våra samarbetspartners som kunder och leverantörer.

Vår verksamhet bygger huvudsakligen på specialkonstruktioner och enstyckstillverkning, vilket innebär ständigt nya utmaningar och möjligheter att lära sig nya saker.


Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet som elektriker och automationstekniker inom industrin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av robotar och robotceller, PLC-programmering och felsökningar både inom el och automation. Har du erfarenhet av att bygga styrsystem från grunden, HMI-programmering eller liknande finns även möjlighet till utveckling inom dessa områden.

Du är driven och strukturerad med en god förmåga att anpassa dig till nya situationer och knyta kontakter. Det är viktigt att du är en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som prioriterar leveransen framför den personliga prestationen. Du står för vad du tycker och tycker om att lära dig nya saker.


Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Majoriteten av våra projekt är inom maskinbyggnad och specialkonstruktioner till kunder i regionen såväl som i övriga Sverige. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar, här får varje medarbetare möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt, läs mer om oss på www.elemfg.se.

Om ELE
Vi ingår i Exectric-koncernen tillsammans med Unimet AB. ELE Manufacturing är verksamma inom ett stort antal industribranscher och levererar bland annat kompletta maskin- och monteringslinjer, robotceller, fixturer och olika typer av verktyg. Utöver nyproduktion fokuserar vi även på ombyggnationer och tillverkning av reservdelar. 

Vår styrka är specialkonstruktioner, oregelbundna beställningar och små kvantiteter där vi utgår från våra egna eller kundens ritningar. 

På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet. 

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

Kristian Rönnqvist
Verkstadschef
073-514 89 00

Ansökan

Urval kommer att ske löpande.
Märk din ansökan med ”Titel” och skicka ditt CV samt personliga brev till kristian.ronnqvist@elemfg.se

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Se alla lediga jobb!

På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och hittar den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen med syfte att ge högt kundvärde och ökad lönsamhet.