Erfaren tekniker/konstruktör

Vi behöver nu stärka upp med en erfaren tekniker/konstruktör som har vana att jobba med allt från montage och verkstadsarbete till problemlösning.

Nu söker vi nya medarbetare
till vår verkstad i Edsbyn!

Vi behöver nu stärka upp med en erfaren tekniker/konstruktör som har vana att jobba med allt från montage och verkstadsarbete till problemlösning, konstruktion, kalkyler och offerter. 

Arbetsbeskrivning 
I denna roll hos oss får du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Jobbet innebär en stor variation från att tillsammans med kunden och dina kollegor på ELE ta fram tekniska lösningar och offerter till verkstadsarbete med svetsning, bearbetning och montage blandat med installationer och igångkörningar hos kunderna. Vår verksamhet bygger huvudsakligen på specialkonstruktioner och enstyckstillverkning, vilket innebär ständigt nya utmaningar och möjligheter att lära sig nya saker. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har bred erfarenhet inom verkstad och maskinbyggnad i kombination med konstruktion i CAD och offertframtagning. Du har erfarenhet av svets, montage och bearbetning, gärna både manuella och styrda maskiner. Konstruktion i CAD och offertframtagning är också något du har erfarenhet av i tidigare roller. Som person är du driven och strukturerad med en god förmåga att anpassa dig till nya situationer och har lätt för att knyta kontakter. Det är viktigt att du är en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som prioriterar leveransen framför den personliga prestationen. Du tycker om att lära dig nya saker, är kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Dessutom uttrycker du dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. 

Vi erbjuder 
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Majoriteten av våra projekt är inom maskinbyggnad och specialkonstruktioner till kunder i regionen såväl som i övriga Sverige. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar, här får varje medarbetare möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. Vi erbjuder förmånliga arbetsvillkor där balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt, läs mer om oss på www.elemfg.se. 

Om ELE 
Vi ingår i Exectric-koncernen tillsammans med Unimet AB. ELE Manufacturing är verksamma inom ett stort antal industribranscher och kan bland annat leverera kompletta maskin- och monteringslinjer, robotceller, fixturer och olika typer av verktyg. Utöver nyproduktion fokuserar vi även på ombyggnationer och tillverkning av reservdelar.  

Vår styrka är specialkonstruktioner, oregelbundna beställningar och små kvantiteter där vi utgår från våra egna eller kundens ritningar.  

På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet.  

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

Kristian Rönnqvist
Verkstadschef
073-514 89 00

Ansökan

Urval kommer att ske löpande.
Märk din ansökan med ”Titel” och skicka ditt CV samt personliga brev till kristian.ronnqvist@elemfg.se

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Se alla lediga jobb!

På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och hittar den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen med syfte att ge högt kundvärde och ökad lönsamhet.