Letar du efter nya utmaningar?

Lediga tjänster

Här nedan hittar du våra lediga tjänster. Vi får ständigt in nya projekt som varierar i både storlek och kompetensbehov. Det gör att vi alltid är på jakt efter nya kollegor!  

Välkommen med din ansökan redan idag!

El- och automationstekniker

Är du industrielektriker och/eller automationstekniker? Vill du ha mer ansvar, utvecklas och hjälpa oss att göra vardagen lättare för våra kunder inom industrin?

Maskinbyggare

Som Maskinbyggare hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler för att även i fortsättningen kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Erfaren tekniker/konstruktör

Vi behöver nu stärka upp med en erfaren tekniker/konstruktör som har vana att jobba med allt från montage och verkstadsarbete till problemlösning.

Kort om oss!

Vi ingår i ELE-koncernen tillsammans med ELE Engineering, ett nytänkande ingenjörsföretag som har funnits sedan 1984. ELE är verksamma inom ett stort antal industribranscher och kan bland annat leverera kompletta maskin- och monteringslinjer, robotceller, fixturer och olika typer av verktyg. Utöver nyproduktion fokuserar vi även på ombyggnationer och tillverkning av reservdelar. 

Vår styrka är specialkonstruktioner, oregelbundna beställningar och små kvantiteter där vi utgår från våra egna eller kundens ritningar. 

Med egen tillverkning samt kompetenser inom mekanik, hydraulik, beräkning, maskinsäkerhet, el och automation kan vi bistå med utveckling av produkter, utrustningar och anläggningar. Vi kan även vara behjälpliga med projektledning och utbildning av era anställda, exempelvis inom maskinsäkerhet. ELE hjälper er att möta kraven på förbättrad kvalitet, arbetsmiljö samt produktivitet och vi finns med genom hela arbetet, från idé till nyckelfärdiga utrustningar.