Maskinbyggare

Som Maskinbyggare hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler för att även i fortsättningen kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Nu söker vi nya medarbetare
till vår verkstad i Edsbyn!

Som Maskinbyggare hos oss finns alla möjligheter! Vi växer och behöver bli fler för att även i fortsättningen kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Arbetsbeskrivning
Som maskinbyggare hos oss får du ett omväxlande arbete med stort eget ansvar. Jobbet innebär varierande verkstadsarbete som ex. svetsning, bearbetning och montage blandat med installationer och igångkörningar ute hos kunder. Vår verksamhet bygger huvudsakligen på specialkonstruktioner och enstyckstillverkning, vilket innebär ständigt nya utmaningar och möjligheter att lära sig nya saker.

Vem är du?
Vi söker dig som har bred erfarenhet som maskinbyggare med erfarenhet av MIG/MAG och TIG svets, montage och bearbetning, gärna både manuella och styrda maskiner. Har du även arbetat med konstruktion i CAD kan det finnas möjligheter till utveckling inom det området.

Som person är du driven och strukturerad med en god förmåga att anpassa dig till nya situationer och har lätt för att knyta kontakter. Det är viktigt att du är en prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som prioriterar leveransen framför den personliga prestationen. Du tycker om att lära dig nya saker, är kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av ett härligt gäng där vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Majoriteten av våra projekt är inom maskinbyggnad och specialkonstruktioner till kunder i regionen såväl som i övriga Sverige. Vi jobbar i en dynamisk arbetsmiljö med högt i tak och snabba beslutsvägar, här får varje medarbetare möjlighet att vara med och utforma företaget samt våra produkter och tjänster. läs mer om oss på  www.elemfg.se

Om ELE Manufacturing
Vi ingår i Exectric-koncernen tillsammans med Unimet AB. ELE Manufacturing är verksamma inom ett stort antal industribranscher och leverera bland annat kompletta monteringslinjer, maskiner, robotceller, fixturer, hanteringsutrustning. även olika typer av ombyggnationer och tillverkning av reservdelar

Vår styrka är specialkonstruktioner, oregelbundna beställningar och små kvantiteter där vi utgår från våra egna eller kundens ritningar.

På ELE arbetar vi tillsammans med våra kunder för att leverera den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen för ökad konkurrenskraft, kundvärde och lönsamhet.

Kontaktperson

Välkommen att kontakta oss om du har några funderingar kring tjänsten
eller ansökan.

Kristian Rönnqvist
Verkstadschef
073-514 89 00

Ansökan

Urval kommer att ske löpande.
Märk din ansökan med ”Titel” och skicka ditt CV samt personliga brev till kristian.ronnqvist@elemfg.se

All form av rekryteringshjälp undanbedes.

Se alla lediga jobb!

På ELE jobbar vi alltid utifrån kundens önskemål och hittar den ekonomiskt och miljömässigt bästa lösningen med syfte att ge högt kundvärde och ökad lönsamhet.