Ett urval av

Våra tjänster

En effektiv och anpassad produktionsutrustning är en förutsättning för att Sveriges industriföretag ska behålla sin konkurrenskraft. 

För att vi ska behålla vår position i Europa och övriga världen, behöver vi också fortsätta att utveckla vår industri med ny teknik, smart industri och digitalisering.

Specialmaskiner

En effektiv och anpassad produktionsutrustning är en förutsättning för att Sveriges industriföretag ska behålla sin konkurrenskraft.

Hanteringssystem

Hanteringssystem är en viktig del både i produktionens flöde och för arbetsmiljön.

Testutrustning

ELE är verksamma inom ett stort antal industribranscher. Vi tar ansvar för helheten, från problem till nyckelfärdig lösning

Lyftredskap och fixturer

Lyftredskap används dagligen på arbetsplatser och behovet ökar ständigt i takt med att produktfloran hos våra kunder ökar.

Jobba hos oss

Den optimala samarbetspartnern!

ELE är verksamma inom ett stort antal industribranscher. Vi tar ansvar för helheten, från problem till nyckelfärdig lösning eller i den omfattning som kunden önskar. Med egen tillverkning samt kompetenser inom mekanik, hydraulik, beräkning, maskinsäkerhet, el och automation kan vi hjälpa till med utveckling av produkter, utrustningar och anläggningar.

ELE den optimala samarbetspartnern! Vi hjälper er att snabbt få fram era prototyper och reservdelar så att ni slipper långa väntetider. Vi tillverkar och levererar såväl produkter med långa intervaller, prototyper och 0-serier likväl som produkter som tillverkas mer regelbundet och i större serier.

Effektivisera och förbättra produktionen.

ELE utvecklar allt från enstaka maskiner till kompletta linjer för att effektivisera och förbättra produktionen. Vi hjälper er att möta kraven på förbättrad kvalitet, arbetsmiljö och produktivitet och finns med genom hela processen. I slutändan levererar vi nyckelfärdiga utrustningar och utbildar er personal. Vi bygger även om och anpassar befintlig produktionsutrustning efter era behov.